Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem iPad: čtečka, přenos souborů atd.

OK, iPad je doma, seznamuji se s tím.
https://pc.poradna.net/questions/3124424-ipad-ma-smysl-pro-cistokrevneho-windowsaka

Jak v iPadu číst nelicencované *mobi? Epub není problém, to zvládne zabudovaná aplikace Knihy. Ale do iPadu vloženou *mobi knihu nenačte. Pdf jsem zatím nezkoušel, ale to nepředpokládám, že by měl být problém.
Poraďte nějakou jednoduchou apku, bude-li v češtině, je to plus. Měla by umět vytvářet vlastní knihovny či poličky, abych mohl knížky nějak skladovat podle autorů.

Nevím jak nejlépe kopírovat mezi PC/Windows a tím iPadem. USB kabel k tomu potřebný (kabel se speciálním epláckým samcem na jedné a velkým USB samcem na druhé straně) nemám, mám jen ten do nabíječky (ten končí samcem USB-C). Takže je asi potřeba kabel "USB-C samice --- velký USB samec". PC nemá wifi ani bluetooth. Zatím jsem tedy něco kopíroval pomocí iCloudu, asi by šlo v Safari na tabletu otevřít google drive či mega, ale je to jakési nepohodlné…

A ještě jedna věc, jde nějak knihy stažené z AppStore dostat mimo iPad? Stáhl jsem si tam podrobný manuál k iPadu a rád bych to dostal na PC. Zatím ani neumím to dostat na iCoud. Jde to vůbec nějak?

Díky za reakce!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny