Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Brother DCP-T720DW Inkbenefit Plus anebo Epson EcoTank L6270?

Tak Epson EcoTank L6270 a
Brother DCP-T720DW Inkbenefit Plus nejsou dlouhodobě k dispozici a neví se, kdy a jestli vůbec ještě budou. Variantou je Epson EcoTank L4260, který ale nemá ADF podávač skeneru a zakrytý podávač papírů, ale zase je na něj teď cashback a záruka 3 roky, anebo Brother MFC-T920DW, který má zbytečný fax, ale několik různých, prakticky umístěných, podávačů papírů a také 3 roky záruku. Na různých webech jsou o obou rozporuplné zkušenosti, kde na 2-3 nadšené recenze je 1 naprosto zdrcující, která od nákupu dané tiskárny člověka úplně odradí. :-/

Našel jsem ještě HP All-in-One Ink Smart Tank 750, která má sice horší parametry tisku i skenování, ale prakticky jenom kladné recenze nadšených uživatelů a podle různých videí tiskne na originálních HP papírech, které nejsou nijak extrémně drahé nádherné fotky, na kterých mi také hodně záleží. S HP tiskárnami mám dobré zkušenosti, parametry, drivery i SW nejsou zbytečně složité a nadupané, ale to co mají, dělají dobře a rovnou se standardním nastavením, oproti jiným značkám, kde to často chce složité laborování a nastavování. Odrazuje mě jenom jediný spodní podávač, který nevím jestli zvládne fotopapír cca 250 g/m2, protože o zadním podávači jsem nic nenašel a není ani jasné, jestli tam vůbec je.

Má tady někdo zkušenosti s HP tiskárnami řady Smart Tank a hlavně s tiskem fotografií?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny