Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Brother DCP-T720DW Inkbenefit Plus anebo Epson EcoTank L6270?

Brother DCP-T720DW Inkbenefit Plus anebo Epson EcoTank L6270? Výhledově budu doma potřebovat nahradit stařičký Canon iP4000, který používám spíše na tisk méně důležitých dočasných materiálů a přijatých faktur, na trvanlivější a kvalitnější věci mám multifunkci HP Color LaserJet Pro MFP M277dw, se kterou jsem náramně spokojen, ale bohužel s originálními tonery má dražší provoz, s neoriginálními tonery mám špatné zkušenosti jak u HP, tak i u OKI a nehodí se na tisk fotografii.

Canon Pixma iP4000 s originálními náplněmi tiskl fotky na svou dobu ve slušné kvalitě, ovšem originální náplně byly drahé a s alternativními šla barevná věrnost fotky do ... pryč. Nyní už má něco za sebou, při tisku fotek dost špiní a i dokumenty už moc dobře nezvládá, takže se poohlížím po něčem novějším.

Jelikož kvůli dokumentům preferují automatický duplex, kvůli fotkám bezokrajový tisk, kvůli nákladům tankový systém a kvůli rezervě multifunkci, takže mi z toho vypadly výše uvedené multifunkce, ovšem na každou z nich jsem našel jak oslavné ódy, tak i zásadní kritiku, tudíž je to 50:50. Hlavně ohledně tisku fotek moc informaci není, spíše jenom nějaké neurčité narážky.

Nemáte někdo přímé zkušenosti s některou z těchto multifunkcí, hlavně s tiskem fotografií? Věřím, že běžné dokumenty zvládnou dobře obě.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny