Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém pri zobrazovaní niektorých webových stránok

Vyzerá že to má niečo spoločné s GPU(pripadne APU). Takéto trocha iné divné zobrazenie som už videl aj v prípade že bola chyba v ovládači grafiky. Ako prvé musíš tak ako sám píšeš zistiť či je to SW alebo HW problém. Ak si nebabral do nastavení BIOS/UEFI kde môže byť tiež niečo čím toto môžeš spôsobiť tak si mohol skúsiť nejakú live disto linuxu. Ak si trocha zdatnejší užívateľ. Stačí len spraviť bootovaciu flešku, nabootuješ ten systém a bez inštalovania len vyskúšaš v prehliadači spustiť problémové stránky. Ak to linux neprehraje správne tak bude problém zrejme HW charakteru.

Ak to s tým linuxom nezvládneš tak v rámci W10 skús nasledovné: Windows update, potom aktualizuj ovládače zo stránok výrobcu s odporúčaným poradím Chipset + GPU + LAN + AUDIO. Neviem akú máš GPU. Inštaluj priamo zo stránok intel/amd/nvidia kde máš novšie verzie ako keď to budeš ťahať od sekundárneho výrobcu.

Možno by pomohol bod obnovy ak ti to predtým šlo dobre a nejaký program alebo ty sám si niečo upravil.

Ako posledné máš možnosť úplnej čistej inštalácie W10 nanovo. Obecne je to častokrát to najefektívnejšie riešenie pretože môžeš hľadať chybu ako ihlu v kope sena a nakoniec aj tak nenájdeš. Ak máš v PC nejaký škodný SW tak jednoznačne rovno preinštaluj celý OS.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny