Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
mys nestoji tolik penez. pokud je notebuk velmi stary a uvnitr topivy, muze se touchpad chovat divne…
brum brum 03.10.2022 12:52
brum brum
NB HP jsem koupil před dvěma lety v Electro Worldu, myš nepřichází v úvahu, na blokování reklam použ…
Suchoř 03.10.2022 17:57
Suchoř
možná, že je to jen určitý druh cenzury, protože se to objevuje jen při pokusech o zobrazení zpráv z…
Suchoř 03.10.2022 18:04
Suchoř
to nejsou zprávy z druhého břehu, ale z hnoje. jste dost starý, abyste to dokázal poznat. důchodci j…
lední brtník 03.10.2022 20:20
lední brtník
Prosím adminy o umravnění. Tvoje nenávist k důchodcům a dětem je už na hranici rasové diskriminace.…
Rce 03.10.2022 21:45
Rce
pan suchoř je tu občasným hostem, ví co dělá. pokud to nevíte, má cca 90 let. chtěl bych vás vidět v…
lední brtník 03.10.2022 23:15
lední brtník
Mě si do huby neber. Nebo se ti to otiskne v karmě, a to prudce rychle. Je dost možné, že se ani nes…
ST 03.10.2022 23:30
ST
mám tě za lidský odpad, jak víš, tak oprávněně. je zbytečné abys na mě reagoval a cokoliv mi psal, o… nový
lední brtník 04.10.2022 00:11
lední brtník
Continentalníku, ty jsi vážně guma. Tvé příspěvky jsou důkazem toho, jak se tu povyšuješ a jen machr… nový
ST 04.10.2022 09:34
ST
Jak to tak čtu, nemůže si myslet, že došlo ke kliku prostředním tlačítkem, tomu by tak odpovídalo to… poslední
ml1 05.10.2022 11:29
ml1

mys nestoji tolik penez. pokud je notebuk velmi stary a uvnitr topivy, muze se touchpad chovat divne.

u starsiho hw take dele trva vykresleni stranky, do ktere naskakuji reklamy a stranka delsi dobu poskakuje. blokovani reklam trochu pomuze.

to nejsou zprávy z druhého břehu, ale z hnoje. jste dost starý, abyste to dokázal poznat.
důchodci jsou nejpočetnětnější skupinou šířící fuck news a ještě této naivitě říkají "kritické myšlení". alzheimer budiž pochválen.
zabývat se kvůli nim "cenzurou" je plýtvání časem.
mám 30 let bývalého kolegu z práce, už/teprv 15 let v důchodu. naprosto otřesný úpadek na úroveň dezorientovaného dítěte, papouškujícího síly zla.
--------
notebuk tajného typu z electroworldu bude něco jako domácí hračka. doufejme, že je tam alespoň procesor i3 a ne řady "n".
u novějších kusů už nevidím důvod pro potíže s touchpadem, to bývala záležitost starého hw, který navíc topil - a to tajný nevýkonný krám z electroworldu nebude.
popis hw ze speccy: dá se zkopírovat screen nebo lépe myšem označit text a kopnout ho přes schránku sem: https://www.ccleaner.com/cs-cz/speccy
aha, myšem. problém.

adblock je v pořádku, šetří výkon slabého cpu pro samotné stránky, velké množství reklamních skriptů a počitadel je daleko větší zátěží.
adblock sám nepoužívám. ale co vím, lepší zkušenost tu měli s ublockem. pokud chcete nahradit, podle vašeho prohlížeče si zvolte zdroj: https://www.google.com/search?q=ublock

ještě ať máme jistotu, že to není dýchavičný hw bržděný malwarem - spustit: https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/ nebo jiný antispyware.

možná jde o souběh horších hw parametrů (procesor řady "n", malá paměť 4gb, kulatý pomalý hdd). kvůli homeofficům a vzdáleným výukám se tehdy vyprázdnily obchody a zůstal jen naprostý šrot.
tehdy ještě nechodily na trh postcovidové výrobky poslepované "co tento týden dal". až po roce corony bych se touchpadu netypického původu nedivil.
správce zařízení (devmgmt.msc): co je uvedeno za typ touchpadu?

možná že lépe než s myšem nebo touchpadem by se vám zacházelo s trackballem - čím větší kulička tím lepší. není to teda krám zrovna zadarmo, jeden z nejlevnějších je tento: https://www.mironet.cz/kensington-opticky-kulovy-ovladac-orbit+dp126874/ a nejsem moc odvázaný, nemusí každému sednout.
nebo ve vašem případě třeba mohla být lepší externí klávesnice s větším touchpadem místo numerického bloku, známý logitech k400, nebo levnější noname (horší značka, velký touchpad).

Prosím adminy o umravnění. Tvoje nenávist k důchodcům a dětem je už na hranici rasové diskriminace. Tvoje urážky nás důchodců jsou už hodně přes čáru. Ne každý důchodce má Alzheimera a ne každý důchodce je debil. Přeji ti, aby tě v důchodovém věku každý také na potkání urážel, že jsi starej.

pan suchoř je tu občasným hostem, ví co dělá. pokud to nevíte, má cca 90 let. chtěl bych vás vidět v jeho formě, zvláště to kvičící podsvinče "st".

ovšem serou mě kecy o cenzuře, protože někomu roluje touchpad. podobné kecy k němu šíříte vy, vaše generace, která si posílá milióny řetězových mailů stupidit. proto vás nemám rád.

Mě si do huby neber. Nebo se ti to otiskne v karmě, a to prudce rychle. Je dost možné, že se ani nestihneš zpovídat a omlouvat.

Vyjadřuješ se tu jak nenávistný hlupák. Upozorňoval sem tě na to v minulosti opakovaně, adminy také. Jenže tebe si tu hřejí jako zmiji. Asi jsi přínosným škůdcem. Třeba to pár facek od otce nebo matky vyřeší. Pak se přijď pohlubit ty jedna gumo.

Continentalníku, ty jsi vážně guma.
Tvé příspěvky jsou důkazem toho, jak se tu povyšuješ a jen machruješ. Bohužel tím deprimuješ svoji duši i odborné znalosti. Pokud umíš číst a chápeš psaný text, tak nejsem sám, kdo se tu ohrazuje proti tvému primitivismu.
Byl jsi opakovaně upozorněný, rovněž opakovaně varovaný.
Pak se zase nediv...

Jak to tak čtu, nemůže si myslet, že došlo ke kliku prostředním tlačítkem, tomu by tak odpovídalo to chování. Klikací gesta touchpadu bylo to první, co jsem vypnul, ale mám pocit, že dotek třemi prsty měl být klik prostředním tlačítkem. A to je ve windows pro zapnutí scroolování. Nevím nakolik je to dnes známé a využívané, ale kdysi dávno jsem to dost používal pro plynulý posun obrazu. Dneska je kolečko, ale v době předkolečkové (měl jsem reliktní třítlačítkovou myš) to byl dobrý způsob jak posouvat stránky a neuklikat se při tom. Jak jsem vyzkoušel, pořád tohle funguje i ve windows 10, i když jsem to použil opravdu naposledy někdy ve windows 98.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru