Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC sestava s cenovkou 35-40k

Monitoru je velky vyber a je mnoho parametru, podle kterych se ridit. Spis jsem ochoten zkritizovat nejaky vybrany nez hledat monitor nekomu, koho neznam a neznam jeho zvyklosti, podle kterych uprednostnit parametry.

U vybraného Samsungu LC27G55T se mi silně nelíbí zakřivení a každému, kdo chce zakřivený monitor, říkám: jdi do Alzy nebo jiného showroomu, kde to mají vystavené a koukej tam do toho aspoň hodinu, zkus na tom něco číst na webu a pokud i po hodině se ti bude zdát, že je to super vychytávka, jdi do zakřiveného monitoru, je to přesně pro tebe určené.
Ostatním říkám NEKUPOVAT.
Sám zakřivený monitor nesnesu, přijde mi to jako ten nejujetější koncept, co kdy v počítačích někdo vymyslel. Bože proč, vždycky říkám.

Jinak ale:
27" monitor s rozlišením 2560x1440, VA panel, 8 bitový, 144 Hz, FreeSync od 48 Hz, HDMI 2.0, DisplayPort. Je to všechno dobré. Snad jen vypnout a nezapínat integrované HDR10, je to podvod, ani náhodou se nejedná o HDR monitor a HDR tam je jen na oko, v režimu HDR dojde k degradaci obrazu. By ten monitor musel mít jiné parametry, aby na tom skutečné HDR fachalo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny