Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ubuntu nejde aktualizovat,ani přes sudo apt update(upgrade).Nejde Firefox, Brave. Jde TOR

Jedna věc je samozřejmě oprava jádra.

A druhá věc je, proč vyskakuje hláška v TORU. Stalo se to nezávisle na 3 noteboocích, které nejsou ve stejném městě, dokonce 2 ani ve stejné zemi. Takže to určitě nebude nějakým klikáním. A stalo se to zhruba ve stejném období.

TOR se nastavoval všude přímo ze Software Ububuntu někdy asi před měsícem. A je pravda, že všechny 3 se přinstalovávalo stejně a ve stejnou dobu na stejném místě. Nevím, co ta hláška znamená, ale jinak funguje TOR normálně dál.

Spíše mi vadí to, žena dvou noteboocích nejde Brave a Firefox. Samozřejmě jsem sem chtěl přidat ještě chybové hlášky, ale protože na zdejší poradnu nelze dávat dotazy přes TOR, už mi to nešlo. Horko těžko jsem položil rychle dotaz a upravovat a reagovat už nijak nešlo. Pokusím se sem ještě ty hlášky dát, pokud to půjde.

Už jsem jednou tento problém měl, že šel pouze TOR a ostatní prohlížeče ne. Ale žádnou hlášku to tehdy nehlásilo. Prostě jsem to přeinstaloval a bylo to.

Teď mě překvapilo to, že se to stalo na dvou notebocích současně. Nejprve na mém, když jsem začal aktualizovat běžným způsobem. Něco se z té aktualizace načetlo, ale pak se to zaseklo a tak jsem to po dvou hodinách vypnul.Ráno jsem to zkusil aktualizovat pouze přes příkazový řádek sudo apt update a sudo apt upgrade a také to nešlo (jsem na jiném pc, takže to nemám u sebe, pokusím sem dát ty chybové hlášky).

Zkusil jsem to ihned ještě na tom druhém přes příkazový řádek a dopadlo to stejně.

A na obou OD TÉ CHVÍLE přestal fungovat ten Firefox a Brave.

Na tom třetím se raději nic neaktualizovalo a funguje normálně (vyjmá té hlášky v TORU)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny