Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní počítáč do 40000 kč

Divej, driv jsem kazdy rok kupoval grafickou kartu, co 3 roky jsem skladal PC od nuly, az do dne, co me to prestalo bavit do toho vrazet love. (nekonecna studna)
Koupil jsem si "XBOX X", k tomu mam Game Pass skoro zadarmo, muzu hrat v 4K, nepotrebuji vrazet penize do Upgrade a jsem nad miru spokojen.

Kdyz jsem porovnaval nektere hry v 4K PC vs XBOX X|S tak rozdil nesel skoro ani videt, az na to, ze na PC mela GK co delat aby stihala, samozrejme neslo o nastaveni detailu ULTRA ktere stejne nepotrebuji, jestli jsou vetvicky stromecku nekde v pozadi detailne vykreslene nebo ne je mi jedno, a "smooth" efekty rozmazani a podobne ve hrach stejne vypinam protoze mi ve hrach vylozene vadi.
Krome toho nektere hry jsou lepe optimizovane pro konsole kde vyvojari to maji jednoduzsi v tom, ze vyvyji hru po jeden HW podklad, nebo pro nejake 3 generace konsoli (u PC mas nekolik desitek druhu CPU a GPU nemluve o ovladacich), "ale je to vyjimka co popira pravidlo".

PC mam stale dost vykone na strategicke hry co hraju s klavesnicou a mysi, zbytek hraju na konsoli na TV kterou jen pustim a hraju, neresim problemi s Windows a jeho debilnima rozesiracima updatama, viry a podobne.
Pro obcasne hrani bych o konsoli popremyslel urcite.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny