Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Firefox (Private Browsing) si pamatuje přihlášení - proč?

Přijde mi to taky dost na nic. Zvlášť když tam mám milion tabů v několika oknech. Prsotě privátní okna se mezi sebou vidí, mohou si navzájem předávat sušenky a podobně. Ale přesto to používám.
Potřeboval bych, aby ta okna byla opravdu navzájem izolovaná. Nebo aby když dám otevřít nové privátní okno aby bylo opravdu nezávislé na předchozím privátním (o normálních nemluvě). Nenašel jsem způsob, jak to udělat, snad jen několik virtuálních PC bootujících z virtuálního DVD, to je nezávislé snad úplně dokonale (na PC se 64 GB paměti si můžu dovolit několik takových oken mít, ale neni to úplně ono, měl by existovat způsob, jak to udělat normálně v prohlížeči; nebo jsem jediný, kdo není rád, když je sledovaný napříč stránkami, ale nejde jen o sledování, třeba bych se rád přihlásil do více schránek, aniž bych je musel nějak slučovat a podobně, nemluvě o otravných serverech, jako třeba booking (díky přihlašování z virtuálního počítače se jeho obtěžování omezilo jen na spamy v mailu, který jsem samozřejmě nějaký dát musel)).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny