Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hacknutí účtu na Facebooku

Mám zaplé 2-fázové ověření jak skrze aplikaci, tak skrze sms, ovšem ani jedno z toho nikdy nepřišlo jakože by se chtěl někdo přihlásit...

V tom prípade to nie technicky zapnuté 2FA :-) záleží od konkrétnej služby ako to máš nastavené si musíš prejsť sám. Mne sa tiež nedotazuje furt 2FA ak sa jedná o často prihlasovaný učet z môjho kompu... Všetko čo súvisí s peniazmi treba mať samozrejme na nonstop 2FA režime. Pre 2FA a podobné srandy sú špeciálne kľúče. Napríklad k účtu Google ak máš ich email tak určite máš také záchranné kódy. Ak to niekto odcudzil tak nepotrebuje tvoje nové heslo. Je to pre necho najvyšší master key a to môže byť problém. Stále žáleží čo za službu a ako máš nastavené, musíš si to celé prejsť. Dosť nepredpokladám že sa nejakému útočníkovi podarí na diaľku dostať k prístupu dektopu aj mobilu, práve toto je sila 2FA že sú to 2 zariadenia na dvoch odlišných systémoch.

Nemôže ti to robiť niekto kto má fyzický prístup k tvojim zariadeniam? Niekto v práci alebo doma v rodine? Ak nie tak najistejšie je preinštalovať všetko čiže aj ten mobil. Ak chceš mať istotu... Poriešiť zabezpečenie tvojho routra aj tam môže byť zraniteľnosť... Pomeniť všetky tie heslá a aj tie master kľúče.

Ešte mi napadlo skrz ten nefungujúci 2FA. Čo za 2FA používaš?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny