Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Repro k PC 2.1

Zdravím,
Mohol by som požiadať o radu na kúpu reproduktorov k PC? Podmienka, aby bolo počuť nepriateľa. Je to pre syna. Momentálne má.tieto:
https://www.nay.sk/creative-pebble-plus-pc-reproduktor?gclid=EAIaIQobChMI04Pnza-3-wIVF5zVCh0jGA16EAQYASABEgIrO_D_BwE
To som mu kupoval podľa vzhľadu a už dospel do veku, keď zistil, že od reprakov sa vzhľad nevyžaduje.
Poskulujem po týchto:
https://www.mall.sk/zostavy-reproduktorov/klipsch-promedia-21-bt-black-1064066-100057102010?gclid=EAIaIQobChMIsoiNibC3-wIVBLLVCh0-7gmjEAQYASABEgIct_D_BwE
Len som ešte neni stotožnený s tým, že by som za to vyplazol 200€. Možno tak do 130 Max 150€.
Dik za podnetné rady.
PV

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Z toho popisu usudzujem že chceš to hlavne na kompetetivne hry a okrajovo hudba? V tom prípade sa ov…
KMX 18.11.2022 15:45
KMX
Práveže on má sluchadla Logitech G935(zostava PC3 z môjho popisu). Ono to vyzerá tak, že tento mladš…
vavrapeter 19.11.2022 03:18
vavrapeter
Byvame na samote u lesa, takže skôr či neskôr sa každé z mojich detí stretne(už sa stretáva) s manuá…
vavrapeter 19.11.2022 03:26
vavrapeter
Za mě děláš dobře, že je k práci vedeš už od mala :-) Navíc práce se dřevem je pěkná práce, někdy i… poslední
Lukas1982 19.11.2022 10:21
Lukas1982

Z toho popisu usudzujem že chceš to hlavne na kompetetivne hry a okrajovo hudba? V tom prípade sa oveľa viac oplatí kúpiť slúchadlá ak v tom nevidíš problém tak choď do toho pretože to nesie mnoho výhod a vlastne len jednu nevýhodu. Opýtaj sa syna či nechce ísť radšej touto cestou. Čo sa týka slúchadiel tak jedinú nevýhodu vidím v pohodlnosti a voľnosti pri pohybe. Máš repro a si voľný, môžeš sa všelijako otáčať a bez obmedzení sa pohybovať. Slúchadlá pochopiteľne limitujú + samozrejme je to menej pohodlne a nie každému vyhovuje mať slúchadlá na hlave. Všetko ostatné je ale lepšie u slúchadiel. Dosiahneš lepší pomer kvality zvuku za jednotku ceny. Máš tam dokonalé stereo a dokonalú akustiku. Toto u reproduktorov neplatí a ak by si chcel dobrú akustiku musíš riešiť prakticky celú miestnosť a aj to stereo proste nedosiahneš tak vyrovnané ako v prípade slúchadiel. Môžeš si to síce napolohovať a ako píšeš budeš počuť nepriateľa ale presnejší výsledok sa dá dosiahnuť cez slúchadlá. Ak to chce tvoj syn na hranie tak u slúchadiel máš rovno integrovaný mikrák. Síce to nikdy nebude také ako samostatný ale na teamspeak stačí vpohode.

Ak chceš repro tak pozri napríklad https://reprosustavy-a-reproduktory.heureka.sk/edifier-r1700bts teraz vidím v mironete za 156€. Pomerne dobrá cena, už síce boli aj za 140€ ale aj tak dobrá cena. Ten rightdeal obchod nwm ak máš odvahu skús :-D

Ak chceš ale slúchadlá tak napríklad overená klasika ath m50x sú to ale skôr slúchadlá na hudbu na gaming až tak nie. Čistokrvné herné https://www.alza.sk/hyperx-cloud-ii-red-d6875946.htm je to v hernom svete TOP1 a zaslúžene. Mal som ich v rukách a porovnával aj s inými a za tú cenu čo vidím teraz v alze je to dobrá kúpa. Napríklad tie ath m50x sú proti nim takpovediac nudné. Majú totiž dosť svetlý a ostrý zvuk. Ak chce tvoj syn niečo basové tak HyperX a konkrétne tie na ktoré dávam link majú oveľa viac basov. Veľmi záleží čo vlastne za zvuk tvoj syn chce. Každému sedí iný zvuk. Mám v tom prehľad čiže napíš čo hľadáš a poradím aj presnejšie.

Práveže on má sluchadla Logitech G935(zostava PC3 z môjho popisu). Ono to vyzerá tak, že tento mladší syn asi pôjde a má tú tendenciu ísť smerom stream a pod. Dcéra má zvukovou Creative Sound Blaster ZxR a mladší syn Creative Sound Blaster AE-7. Tá dceriná je lepšia na hranie a určite ju kúpim aj synovi a tu jeho dám sebe alebo predám. Proste chalan zisťuje, kde je kvalita a nemá s tým problém. Do izby si plánuje zelené plátno a tu pokrčenú gebuzinu na steny. Ak chce streamovať tak ho v tom rád podporím. Starší syn(11rokov) dostal v lete k národkam motorovú pílu(V6 chcel a dostal sekeru). Proste rád podporujem svoje deti v tom čo ich baví. Asi som trocha cáklý,.ale som s tým v pohode.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru