Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem V poslednej dobe časté rušenie wifi signálu

torrenty dokáží zahltit slabý router s jednojádrovým cpu = všechny starší typy a podřadné brouky v noname značkách. "tp link 841nd" to samé.
dnes bych takový router použil jen pro vysílání v jediném pokoji, nanejvýš se sádrokartónovými zdmi u malé domácí firmy. a samozřejmě bez torrentů, to ten brouk nedá.
minimem by mohl být: archer c6 (2jádrový).
jestli si opravdu myslíš, že bez torrentů nejde žít, jdi rovnou do wifi6 (tplink ax20). sice na tu normu doma nejspíš nic nemáš, ale zato má 4jádrového brouka, který se s tvým ddos provozem už nějak vyrovná.

wifi připojení bych nechal jen tabletům nebo jako nouzové pro notebuk na záchodě. je nesmysl na wifi připojovat telku, která 10 let stojí na stejném místě a jen ti ubírá (sdílíš s ní) část wifipásma. to tu tvrdí různí amatéři, že potřebují pokrýt byt, případně to dodrbou repeaterem. za půl roku jsou tu zas, že to nejede.

podle inssideru tě momentálně nikdo neruší (udělej si ještě screen po 19.h jak píšeš).
šířku pásma máš jen 5 kanálů (20mhz), zjevně ji tak vyhandrkoval tvůj omezený wifi přijímač (nebo jeho ovladač) v notebuku, protože router teoreticky umí víc a default to bývá na automatiku.

jedna věc je režim wifi, druhá je skutečně dosažená rychlost, která může být mnohem horší kvůli útlumu přes zdi a nekvalitě přijímače (wifikarta v ntb).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny