Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Síťový prvek a TV BOX - pomoc s nákupem

Dobrý den, potřeboval bych zredukovat pár přístrojů doma a moc nesleduji vývoj hardwaru, takže nevím co se prodává, co je dnes standard atd.
Mám internetové připojení od T Mobile. Takže z modemu od T Mobilu mi vede UTP do dalšího routeru. Potřeboval bych 1 zařízení, které bude mít 8 výstupů na LAN a vstup přes DSL nebo WAN - takže modemorouter :) A nebo je možno zredukovat přístroje. Celkem v bytě používám přes LAN následující: 2 PC, Android TV box, Apple TV, TV, síťová tiskárna,...přes wifi je připojeno celkem 15 zařízení. Těch přístrojů na TV je docela dost, a potřebuji to zredukovat. Potřeboval bych nějaký "tv box", který spustí aplikace T Mobile TV, Netflix, HBO max, Youtube, Tidal, apple music a nejdůležitější je pro mě KODI. Dále musí mít optický SPDIF výstup do receiveru a nebo digitální koaxial. Preferuji nezasekaný TV BOX, teď tu mám x96 air, nebo jak se to jmenuje, a to je peklo používat.

Snad se někdo najde, kdo o něčem bude vědět a poradí mi. Jedná se tedy o 2 zařízení co potřebuji - modemorouter s 8 výstupy a použitelný nezasekaný TV BOX.

Mov vám děkuji za pomoc

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny