Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pád systému win 7

byl to spolu s XP

To je asi věc názoru, je fakt, že po vistovém šoku to bylo něco použitelného. Přitom se od těch vist zase tolik nelišil. Notebook s Vistama jsem vloni poslal do důchodu (po 12 letech byl totálně mechanicky odrovnaný, ale zaparkovaný na stole v doku a podepřený knihami ještě funguje), ale jinak si na ně tay nemůžu stěžovat. jistě že internet tam už dávno nefunguje (už snad ani ten jídelíček a pracovní email, to byly poslední dvě věci, které se daly ve starém prohlížeči prohlížet), na to mám bootovací SD s mintem. Ale jinak tam všechno ostatní funguje, teda to, co fungovalo, vývoj se posunul dále.
Oni i ty XP přišli po miléniích (to byl zoufalý pokus na konci tisíciletí upravit windows 95), jako facelift dvoulitrů. Tak schválně jaká bude další oblíbená verze, desítky pomalu odcházejí (měla to být na věčné časy poslední verze a máme najednou jedenáctky), tak jestli dvanáctky nebo třináctky.

Taky jedu na různých počítačích s 2000, XP, 7 (plus ty visty, i když tam teď běží hlavně mint) prostě podle toho, co vyžaduje příslušný sw a hw. Tam, kde neni takový požadavek mám linux, jak jej léta používám, tak mi přijde lepší. Ale zase je to na dlouhé diskuze, které nebudou mít jednoznačný závěr (třeba shánět (malou) tiskárnu nebo skener je trochu složitější, výrobci hw prostě linux ignorují).
Ono neni úplně levné kupovat nový sw, pokud to vůbec lze (ten, co máme na těch 2000 má už asi 10 let po konci podpory, ten, co máme na XP ji ještě pár let mít bude, ale update by přišel na nějaké statisíce, čili se usoudilo, že se koupí celý nový systém za milion (v cenách roku 2021) a je zase na minimálně 10 let vystaráno).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny