Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zapnout notebook bez MXM grafiky?

Ahoj, predem pisu ze kamarad zalozil tema, kde trochu popletl specifikaci notebooku na opravu, o co tedy jde aby v tom nebyl takovy gulas..

Koupil jsem notebook na nahradni dily za levno, s tim ze clovek nahral spatne bios, a od te doby po zapnuti je jen cerny obraz, klavesnice sviti, vetraky bezi, notebook pipa ýx (7beep code)

Jedna se o notebook Alienware M17X R3 !

Specifikace:

Intel core i7 2720HQ
GeForce GTX 870 6gb ddr5
Ram: 16gb ram
SSD 120gb
HDD 1000GB

takže po zapnutí notebooku svítí jen klavesnice, a větraky jedou jak jsem jiz zminil, a do toho 7x pipa co me zarazi je to ze notebook podle specifikace podporuje pouze grafiky GTX 500 serie, u novejsich GTX grafik musi mit notebook odemknuty novejsi bios a upravene ovladace, a podobne, A v notebooku je prave gtx 870 v MXM slotu. Zde vypisu co jsem zkousel..

Vyndani MXM grafiky, a v notebooku jsem nechal jen jednu ramku: - zadna zmena, notebook stale 7x pipa a zadny obraz
vyndani HDD,SSD, - stale 7x pipa a zadny obraz.

Zkousel jsem nahrat bios podle navodu na internetu z flash disku, coz se jevilo jako ze by to mohlo jit, protoze jsem vlozil flash disk s biosem do ntb, zapl notebook pomoci End buttonu, a flash disk zacal nacitat, notebook vydaval zvuky(instalace biosu) i kdyz byl cerny obraz.. pak se notebook vypl. Tim by mel byt bios nainstalovany podle navodu.. Jenze pak notebook zapnu, a zase je to to same, cerny obraz, 7x beep kod. A zadna zmena, proto me napada zda neni problem spise u grafiky ktera tam nema byt, jenze pokud grafiku MXM vyndam, tak neni zadny rozdil, jak tedy zkusit rozject ten notebook na integrovanou kartu intel HD? Treba by se to chytlo, Vyndani MXM karty asi nestaci, zkousel jsem pripojit jeste HDMI do TV k tomu, a nic. zadny obraz stejne, podle manualu notebook podporuje maximalne GTX 580, nikoliv grafiku ktera je v notebooku (GTX 870)
Jinou grafiku nemam bohuzel na vyzkouseni do mxm slotu.

Poprosim klidne o smazani predesleho topicu zalozeneho kamaradem.

Dekuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny