Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak měřit delší dobu rychlost připojení

hm, no jako vlastně tim, že lol, teď budu za debila :D , že mě to nenapadlo, (tak taky mám spoustu jinejch věcí k přemejšlení, což neni vidět takhle přes komunikaci tady) .. tim, že mi nabídli od toho nej.cz ten router.. tak já si ho můžu strčit až k těm PCs, protože mám u zdi takhle vedenej jeden internetovej kabel do hlavního PC .. a vlastně dva kompy, který sem měl na wifi můžou jít díky tomu přes kabel, takže s daleko stabilnějším připojením, jenom notebook ne a ten fachá po obou wifinách na cca 350-400/300-250 tušim (což je rozhodně lepší, než zbylý dva PC i mobil) - i když mi druhej PC vyhazoval těch 80mbps.. což mi bohatě stačí..

a u mobilu to zas tak nepotřebuju.. a bydlim sám, takže .. tak
v druhý místnosti žádný PCs nemám. tak by to vlastně bylo asi dostatečný řešení. byť teda to co píšeš by asi z hlediska rozložení signálu připadalo v úvahu, kdybych používal např mobil v druhý místnosti, kde mám ložnici, ale to se moc nestává.

.. to je docela dobrý řešení.
jen mě tak napadá, já jsem místo routeru mohl použít jen nějakej "rozdělovač" , tj. píchnu jeden ethernet kabel a vznikne mi možnost připojit více zařízení? a nemusel bych mít ten router, ne?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny