Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Laptop zamrzne po spuštění videa

Co myslíš softwarem, který mi něco ulehčuje? při hraní hry používám bot program - macro od razeru, ale ty asi myslíš něco typu, optimalizace výkonu notebooku? jediné co takového v pc mám je opět od razeru - razer cortex app, ale tu nepoužívám - tedy spuštěna je nonstop, ale nepoužívám ji na "optimalizaci výkonu nebo něčeho podobného nikdy". S touto aplikací momentálně řeším že, žere cpu po spuštění pc okolo 30% asi 15 min, ale to nesouvisí s tímto problémem.

v BIOSU jsem nic neměnil, avšak notebook byl před 2 měsíci v servise (oficiálním acer servise), kde mi aktualizovali bios - s notebookem prý nic nebylo - nic neopravovaly - zaslal jsem ho tamkvůli jiným problémům. Od té doby začaly tyto problémy se zamrzáním.Tedy přesněji... to zamrznutí se stalo 1x, možná 2x ještě před odesláním notebooku do servisu, avšak poté co přišel ze servisu se toto zamrzání děje velice často.
Ovladače - aktualizace veškerého softwaru mám nainstalované - nedělal jsem však ručně - udělali to samotné automatické aktualizace skrze OS - win 11, které vše nainstalovaly sami. Kontroloval jsem později ručně, zda ovladače jsou aktualizované - klikal jsem jeden po druhém a všude mi to ukázalo, že mám již nejnovější verze - tudíž jsem nemusel nic sám ručně stahovat ze stránek výrobců (jako jsem dělal před x lety u starého notebooku)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny