Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ps4 přes DVI

nikdo po tobě nechce analogový vga, co to sem taháš?

stačí to podruhé?
když máš monitor co umí přímé propojení kabelem s grafikou, proč do toho taháš redukci? proč vymýšlíš změnu digitálního výstupu na analogový vstup - opakuju: když to jde přímo a bez zkreslení signálu?
dětským hrám jsem odrostl, nehraju si s ps4 a nehodlám ho kupovat, jen abych zjistil, jaké má konektory. předpokládám výstup hdmi.

1) křísíš starý monitor s nízkým rozlišením, co má mít dvi vstup. na to se prodává kabel hdmi-dvi, jsou to jen propojené dráty, je oboustranný bez převodníku. tys koupil poněkud odpadní značku sencor, ale jiný hdmi-dvi kabel nemusí být lepší. tento ti píše "out of range"

2) skutečně existuje nedoporučované noname řešení s převodníkem hdmi->vga: bez zvuku, se zvukem, ale nijak u nich není zaručeno, že se přes ně ps4 domluví s monitorem bez té chyby, protože grafika v ps4 má ještě méně informací o monitoru za vga převodníkem.

3) máš i normální fullhd monitor co má vstupy "hdmi a display port". ten můžeš připojit přímo jedině hdmi-hdmi, což je nejlepší způsob. díky fullhd rozlišení otestuješ, že se neobjeví hláška "out of range".

když 3. případ dopadne dobře, budeš vědět že je problém v nízkém rozlišení 22" monitoru a vyhodíš ho do kontejneru.
(když taky s chybou, bude problém v ps4 = vyhodíš konzoli a zbytečný 22" monitor za ní)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny