Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem cs:go nízké fps a občasné dropy

Aktualizujte ovládače grafickej karty: Najskôr skontrolujte, či máte nainštalované najnovšie ovládače pre svoju grafickú kartu. Ak nie sú najnovšie, navštívte webovú stránku výrobcu a stiahnite si najnovšiu verziu.

Vypnite nepotrebné služby a programy: Vypnite nepotrebné služby a programy, ktoré môžu zaberať zdroje počítača, ako sú antivírusové programy, ktoré môžu znižovať výkon počítača.

Nastavte grafické nastavenia hry: V nastaveniach hry skontrolujte, či máte nastavené vysoké alebo maximálne grafické nastavenia. Tie môžu výrazne ovplyvniť výkon hry. Zvážte zníženie niektorých z týchto nastavení, ak máte problémy s FPS.

Skontrolujte zariadenie: Uistite sa, že máte dostatok voľného miesta na pevnom disku a že váš počítač spĺňa minimálne požiadavky na hru.

Zresetujte nastavenia hry: Ak ste už skúšali vyššie uvedené kroky a problém s FPS stále pretrváva, skúste zresetovať nastavenia hry na predvolené hodnoty. Toto by mohlo vyriešiť akékoľvek problémy s nastaveniami hry, ktoré môžu mať vplyv na výkon.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny