Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Musí být GPU ve stejné krabici, jako jsem obdržel?

Asi záleží na konkrétním obchodu. Někdo to uzná a někdo zase nemusí. Bylo by dobré se zeptat přímo kompetetní osoby toho obchodu, odkud máš tu kartu. Do 14 dnů můžeš zboží zakoupené po internetu vrátit bez udání důvodu, ale včetně originálního balení. Reklamaci Ti uznat musí a nepotřebuješ origo krabici, stačí účtenka nebo nějaký doklad, že karta byla zakoupena u nich v obchodě (e-shopu).

Některé e-shopy jsou solidní a nemají s tím problém. Mně se kdysi stalo, že jsem koupil dron a po měsíci ještě dvě náhradní baterie. Jedna baterie začala při nabíjení hořet. Čas nabíjení byl v souladu s návodem a baterie byla nabíjená originálním adaptérem. Psal jsem na reklamační oddělení, co se stalo a jestli jim mám tu baterii poslat. Nechtěli a stačilo pouze foto a obratem poslali novou baterii na jejich náklady. To je ale jiný případ.

Tady je horší, že ne každý to pískání slyší. Přítelkyně třeba neslyšela vůbec pískání cívek u zdroje a ptala se, jestli jsem se zbláznil, že nic nepíská :-)
Jenže syn to slyšel taky. Pokud máš možnost vrátit to bez udání důvodu do 14 dnů, udělej to. Pokud tu možnost nemáš, reklamuj, ale popiš jim ten problém. Vím, jak to je otravné.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny