Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Musí být GPU ve stejné krabici, jako jsem obdržel?

Dobrý den, měl bych jeden možná hloupý dotaz.
S kamarádem jsme si koupili totožnou grafickou kartu. Po týdnu kamarádovi funguje bez problému, ale mně karta od začátku dělá coilwhine a je to dost otravné. Kartu chci z toho důvodu vrátit v rámci 14 denní lhůty, ale prostě nemohu najít krabici, ve které karta přišla (ano vím, jsem bordelář). Reklamaci na coilwhine prý obchod nevezme :/.
Každopádně k mému dotazu: Kamarád mi prý dá jeho krabici, jelikož se jedná o stejnou grafickou kartu, takže krabice odpovídá grafické kartě, ale zajímá mne, zda tam není nějaký problém, že jde o GPU, které v té krabici původně nebylo? Není na krabici nějaký kód, který musí odpovídat GPU, které v té krabici je? Nebudou se se mnou pak tahat, že krabice neodpovídá tomu GPU, co je uvnitř, ačkoliv se samozřejmě jedná o tu samou kartu?
Děkuji a omlouvám se za možná stupidní dotaz. Osobně moc nemám rád vracení zboží ve 14 dnech, ale ten coilwhine je opravdu otravný i přes zavřenou skříň a karta nebyla zrovna levná, abych to neřešil. A když prý neberou reklamaci, tak nemám moc na výběr. :(

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny