Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nefunguje WiFi na doske B550

Bude tam v tej verzii BIOSu rozdiel pre jednotlivé revízie? Stiahol som to a pozrel som že to má identické hodnoty:
https://i.imgur.com/bW3tHsf.png čiže to musí byť do poslednej jednotky a nuly identický BIOS pre obe revízie?

V skratke mám teraz do dosky inštalovaný BIOS ktorý som stiahol zo stránok pre rev1.0 pričom moja doska je teda nakoniec rev1.1. Môžem to ignorovať alebo mám spraviť bootovaciu flešku a preinštalovať BIOS?

EDIT: otestoval som teraz ovládač určený pre rev1.1 a úplne bez problémov to funguje čiže som sa sám oje*** na tej revízii. Toľko strateného času a pritom taká blbosť. Zároveň je to ale plus pretože som kúpil podľa faktúry rev1.0 ktorá má staršiu WiFi od Intelu a dostal som rev1.1 s novšou od AMD takže šťastie v nešťastí.

Ostáva doriešiť ten BIOS, či to môže ostať tak ako je teraz alebo musím preinštalovať. Síce nevidím žiadny problém no ak je to určené pre tú dosku rev1.0 a predsa len tam bude nejaký rozdiel a jedného dňa to spôsobí prúser tak radšej to poriešim teraz.
EDIT: podľa všetkého to problém nebude. Skontroloval som jednoducho url link z ktorého sa sťahuje BIOS pre rev1 a rev2. V oboch prípadoch sa to sťahuje z identickej url adresy takže aj samotný BIOS súbor musí byť identický.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny