Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba při přesunu syst. složky v PC.

Díky za rychlou reakci!
Pro upřesnění : syst. disk (C) je Samsung SSD 840 EVO 120GB, dat. disky (E),(F) jsou WDC WD3200AAKS-00UU3A0 320,0 GB. Jakmile HDD (F) začal být nestabilní, tj. občas "vypadl", "nenastartoval", okamžitě jsem jej po přesunu souborů "Dokumenty", "Hudba", "Obrázky", "Stažené soubory" a "Videa" přestal používat.
Tyto soubory jsem již dříve, na základě rady někde v nápovědě, kde byly označovány jako "systémové datové složky", přesunul na disk HDD určený pouze pro data. Důvod - uvolnění kapacity systémového disku SSD. Na něm pak zůstalo jen vše ostatní související se systémem, žádná data.
Jediný problém se kterým jsem sem přišel je to, že složka "Dokumenty" se po chybě při jejím nepodařeném přesunu, tedy jejím překopírování na druhý HDD chová jinak, než ostatní, bezchybně přesunuté složky. Na kartě "Vlastnosti" na rozdíl od ostatních syst. složek chybí karta "Umístění", s možností přesunu.
Na "vadném" disku (F) zůstala složka "Dokumenty", která se nepřesunula, ale překopírovala na disk (E), na rozdíl od ostatních složek, které se přesunuly. Na kartě "Vlastnosti" jí chybí karta "Umístění", s možností přesunu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny