Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledám datovou SIM kartu 1GB na rok

Ad T-Mobile. Jestli máš možnost získat SIM za babku, dalo by se to aspoň první rok využít, pak zahodit a případně koupit novou SIM.
Pokud ten tvůj zabezpečovací systém je úsporný, možná by se dalo uvažovat i o standardní Twist SIM kartě a aktivovat balíček na den 100 MB za 10 Kč. Ten zůstává aktivní po celou dobu platnosti SIM karty = 1 rok (nemusí se aktivovat každý den). První přenesený megabyte/24 hodin se neúčtuje vůbec (ověřeno, mají to i v ceníku). Poté se haléřově odečítají peníze za přenesená data nad 1000 kB. 10 MB = 10 Kč (limit se ale pak už paušálně rozšíří na 100 MB, od desátého MB se nestrhává po kilobytech, navíc maximální částka 10 Kč už je tou dobou v luftu).
Případně, pokud chceš mít něco "na jistotu", bez hlídání doby platnosti a zároveň pokud 449 Kč každý rok není moc, pak toto má mít platnost 10 let: https://www.vodafone.cz/nejen-pro-media/tiskove-zpravy/levny-a-jednoduchy-internet-veci-vodafone-spustil-/

Účtování po 10 MB u Surfroam se mi zdá docela blbý pro takový provoz. Protože kdykoliv dojde ke ztrátě spojení, tak se ti pak strhne celých 10 MB, i když jsi stihnul přenést jen pár bytů... Modem se může třeba v nečinnosti vypnout, pak podle potřeby zapnout. Datová služba operátora dostane výpadek, přetíží se BTSka, cokoliv... a pak po každém znovu-připojení bys přišel o těch 10 MB.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny