Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil - univerzální nástroj

Pouzivate mobil jako univerzální nástroj na všechno, jako zařízení které máte vždy po ruce, vždy sebou, a máte zde všechno důležité, je dobré do mobilu investovat větší částku?pokud člověk není náročný po stránce například na fotky, výkon, dřív sem to bral za hloupost, ale když teď po tolika letech mám na úctě přes 200 tisíc, na steamu věci za několik tisíc, které jsou vázány na mobil, všechny důležité kontakty, účty na sociální sítě, tak když by se s mým mobilem za 3000 Kč něco stalo, tak sem na mizině (obrazně řečeno), proto mi už nepřijde hloupé dát třeba 15-20 tisíc za mobil. Na minulém mobilu se mi třeba rozbilo tlačítko na zapínání obrazovky, takže by to chtělo mobil kde se nic nerozbije po pár stovkách tisících stisknutí. Jaký celkově na to máte názor pokud máte dráhy mobil, máte ho kvůli výkonu, stylu nebo efektivitě?
Změna kategorie, původně: Ostatní (Kurt)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pro me uz mobil univerzalni nastroj na vsechno je. Komunikace, zabava, informace... zcasti na nem zv… poslední
merlouska 07.01.2023 00:39
merlouska

Pro me uz mobil univerzalni nastroj na vsechno je. Komunikace, zabava, informace... zcasti na nem zvladam i praci, a kdyby ten software, co pouzivame, fungoval i na mobilnich zarizenich, tak bych na nem mozna zvladla i vic - ale neni to prakticke ani pohodlne, velka obrazovka a normalni klavesnice je furt lepsi nez smatlani po displeji. Ale jako nouzovka na cesty by se to hodilo, to zas jo.

Kazdopadne financni castka, kterou do mobilu investujes, zalezi dost na tom, co od nej cekas. Pokud ti staci mobil za 5 tisic, tak si kup ten. Pokud se ti libi mobil za 45 tisic, tak si kup ten. Ostatnim to muze byt putna, vyber si to, co chces ty a na co mas.

Ja treba drahy mobil mam, a mam ho proto, ze se mi libily jeho parametry, ktere pro me jsou dulezite nebo nejakym zpusobem zajimave. Takze asi vykon a efektivita?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru