Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nalezení duplicitních fotek a vybrání té nejlepší

Příklad - jsi s kámoškou (manželkou, milenkou, ...) v létě na pláži a ona vyhraje týdenní titul Miss Beach Golden Sand, takže ji samozřejmě vyfotíš na stupni vítězek i s 2. a 3. místem (co jsou náhodné holky z vedlejšího resortu, jedna tuším z Francie či jiné Belgie, druhá snad Bulharska či jiného východu, kdo ví? Neznáte je ani jeden.)

Sichr je sichr, ruka se ti klepe i normálně, natož když na tebe tři krásky vypínají hrudě a jiné anatomie, takže použiješ mod, který střihne rovnou 3 fotky s různě hozenými nastaveními na jedno stisknutí. Která je nejlepší, když rozdíly jsou následující:
- na 1. má přítelkyně děsně neostrý obličej a lehce neostrá prsa, druhé dvě jsou celkem ostré, stejně jako pozadí (celkově nejostřejší fotka, nejlepší kozy)
- na 2. má přítelkyně ostře jak obličej, tak prsa, druhé dvě jsou úděsně rozmazané, pozadí taky (nejostřejší přítelkyně)
- na 3. jsou všechny krásky lehce neostré, pozadí rozmazané jen mírně (nejlepší zachycení situace, z hlediska celkové ostrosti nejhorší)

Program má vybrat jen jednu, přičemž nezná tebe, tvou přítelkyni ani váš vztah. Ty fotky jsou brané zlomek sekundy po sobě, čili stejný záber, kompozice, světla, stíny, velikost etc., jen se trochu liší tím, co je nezaostřené/rozmazané.

Čerstvě zamilovaný asi vybere 2., nadržený 1. a do společného alba je 3. nejlepší.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny