Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno pracovné bezdrôtové slúchadlá do 50€

Nazdar, hľadám nejaké slúchadlá do práce na zopár hodín denne. Zaujalo ma toto: https://www.aliexpress.com/item/1005004816441343.html ? Zvažujem aj možnosť nenápadných TWS, nemám ale s nimi skúsenosť čiže neviem čo očakávať. Nepotrebujem nič svetoborné. Určite nie nič drahé nakoľko odhadujem maximálnu životnosť jeden rok a potom kúpim nové. Ak to budú veľké slúchadlá tak mám požiadavku že musia vyzerať zhruba na ten štýl pracovných tlmičov.

Předmět Autor Datum
Prvně jsem tu měl jinou odpověď, ale pak jsem teprv rozevřel ten odkaz z Aliexpress a zjistil, že ch… nový
RedMaX 26.01.2023 22:13
RedMaX
Ten produkt z aliexpressu som usúdil že nebude dobrá voľba. Sú dosť ťažké 444g+ak by som chcel ten B… poslední
KMX 27.01.2023 16:53
KMX

Prvně jsem tu měl jinou odpověď, ale pak jsem teprv rozevřel ten odkaz z Aliexpress a zjistil, že chceš něco jiného. Nevěřim, že v tom dokáže někdo vydržet hodinu v kuse a co v tvém případě znamená "na zopár hodín denne". V kuse nebo to budeš sundavat?

Poradit nedokážu, člověk by musel přesně vědět jaká je práce a tomu odpovídající použití.

Ten produkt z aliexpressu som usúdil že nebude dobrá voľba. Sú dosť ťažké 444g+ak by som chcel ten BT adapter tak zase hmotnosť navyše a teda možno vo finále cez pol kilové slúchadlá. Aj ostatné faktory ukazujú že radšej nie.

Našiel som ale neskôr takéto: https://www.remab.sk/sluchadla-ochranne-tectix-bluetooth-premium
Už integrovaná možnosť BT, ľahké 360g, vymeniteľná batéria a vzhľadom a celkovo by to mohlo vyhovovať. Presne takéto niečo som hľadal a jediné ma na tom štve tá cena. Chcel som niečo lacnejšie.

Použitie pre mňa by bolo len občas. Niekedy by som to dajme tomu využil len hodinu denne, inokedy 3-4 hodiny. Risknem to a objednám budúci týždeň tie TACTIX. Ak to bude za tú cenu odpad tak to jednoducho vrátim. Mne zase neide o nejaké hifi ani extrémnu pohodlnosť. Na kvalitu mám domáce HD600+K5PRO. Pracujem vo výrobnom sektore, neustále mením pozíciu na pracovisku, brúsim, režem, atď. a práve k takýmto prácam by som to chcel. Z toho dôvodu nemôžem mať klasické slúchadlá, to by neprešlo. Tlmiče ale nikoho zaujímať nebudú. Pôvodne som chcel TWS ale nemám vždy úplne čisté ruky a pracujem občas v prostredí ktoré by tie slúchadlá odrovnali rýchlo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru