Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem odisiel hdd

kolegyni odisiel asi hdd, pri bootovani napise ze nenasiel ntoskrnl.exe. Konzola ak dam dir C: vypise akyurat ze neda sa vytvorit subor, asi nejaky docasny. Diskpart vypize ze jeden oddiel, neznamy, cely volny. Ma niekto nejaky napad , najlepsie zo zivota z podobnej situacie? potreboval by som z toho zopar suborov, fakt len zopar . . .

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ked mas nieco z coho sa da nabootovat DOS, tak mozes pozriet na ten disk pomocou ranish partition ma… nový
MM.. 20.10.2008 21:33
MM..
Tohle mi moc neříká, jakkoliv jsem slyšel. Prostě bez jisté analýzy MBR, PT a pár přilehlých oblastí… nový
nemohoucí 20.10.2008 21:39
nemohoucí
diky, odpojil som vsetky dvd, druhy disk, nechal len system a pripojil ten disk, uz ho vidim aj v sp… poslední
lubomir 20.10.2008 21:58
lubomir

Ked mas nieco z coho sa da nabootovat DOS, tak mozes pozriet na ten disk pomocou ranish partition managera (tahaj stable verziu), a napis sem ze ake oddiely tam su (podla moznosti co najpresnejsie)

P.S. mozes skusit aj vyssieuvedeny TestDisk, vyskytuje sa tusim aj na UltimateBootCD, aby sa do toho nesral Windows.

Tohle mi moc neříká, jakkoliv jsem slyšel. Prostě bez jisté analýzy MBR, PT a pár přilehlých oblastí nejsem schopen kvalifikovaně rozhodnout. Nebo kdybych se mohl aspoň podívat přes GDB, či přes Recovery ... v ADDS. Omlouvám se, Luboši. Kdybys byl z Brna, věř tomu, že bych ti v nejhorším případě řekl "je to v tak dezolátním stavu, že nemá smysl ..." - i to je výsledek, jakkoliv ne moc radostnej - anebo vytáhl spoustu informací, pokud ten krám je aspoň rozumně rozdělenej. Neznám nic "krásnějšího", než když majitel je poněkud zaostalej, a jeho HDD, kterej má třeba 500 GB odpochoduje, není rozdělen!! (krásný obraz tuposti) a je nutné se při rekonstrukci u toho utábořit. To pak je opravdu maso. Přeju dobrou noc.

diky, odpojil som vsetky dvd, druhy disk, nechal len system a pripojil ten disk, uz ho vidim aj v spravcovi diskov, pustim na to ten getdataback, ale musism este nejake miesto uvolnit na C
apropo, rozdelenie disku . . . na notebookoch, je standartne Cecko, a potom skruta particia s testocacim softom, instalackami a pod. ako sa to chova, ked rozdelim povodne cele Cecko na dve particie? da sa to aj za behu, napr. gparted

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru