Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem klávesnice - výběr

Ahoj, mám klávesnici MSI Interceptor DS4100 CZ. Je to hybridní, nízkoprofilová. Odchází mi space klávesa. Chtěl bych něco s nízkým zdvihem. Nemám zkušenosti s mechanickými klávesami, celou dobu předtím jsem používal jen membránové s tuhým stiskem až ta od msi mi vyhovovala, ale ta se už nevyrábí a nejde nikde sehnat. Rozhoduj use zda koupit mechanickou - jak je to s tuhostí? Chtěl bych nízkoprofilovou... Cena kolem 1000 Kč. Popřípadě mám vyhlídlou tuto:
Genesis LITH 400 - odkaz, stránky výrobce

Změna kategorie, původně: Hardware (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mechanické klávesnice mají různou tuhost (a další charakteristiky) podle použitých spínačů Rozlišuje…
gilhad 31.01.2023 17:31
gilhad
Já používám starou dobrou Chicony 9885. Stará, ale pořád plní účel na jedničku a vypadá jako nová (p… poslední
Lukas1982 31.01.2023 19:39
Lukas1982

Mechanické klávesnice mají různou tuhost (a další charakteristiky) podle použitých spínačů
Rozlišuje se to barvou (červená, modrá, hnědá,...) a u různých výrobců se to liší (a IMHO mají někteří vůrobci i víc řad).
Mě nejlíp vyhovuje mechanická s klasickým zdvihem a písmenama prosvícenýma (že jsou ze dvou druhů plastů, průhledný dělá písmeno a svítí, černý dělá tu kostku okolo a i když to prošoupeš skrz naskrz, tak tam furt bude svítit písmeno v černé kostce. Navíc mám možnost nastavovaat ty barvy, takže mám odlišené jednotlivé prsty při psaní všemi 10).
Nehladela se mi zrovna snadno a už se nevyrábí, asi zase někde jinde pod jiným jménem, ale mě je to celkem jedno, protože je to skoro na furt a ta moje mi perfektně sedne. (A teda taky nebyla za 1.000, ale když to mám na furt a na míru ...)

Ale 100 lidé, 100 chutí

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru