Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výpadky Internetu

Tak jsem nejprve zkusil totální odinstalaci karty i s ovladačem (včetně předchozího použití čudlu) a následnou instalaci původního driveru. Nic se nezměnilo, výpadky pokračovaly.

Pak jsem nechal provést automatickou novelizaci driveru, která nyní kupodivu proběhla bez závad. Zase nic.

Následně jsem si vedle PC postavil notebook, připojil ho kabelem do routeru a na obou zařízeních spustil Pingplotter na cloudfare. Zatímco na notebooku se za cca půl hodiny nevyskytl ani jeden výpadek, u PC se objevily tři.

Pak jsem si spustil na PC Live Ubuntu z flashky a nechal na něm běžet Ping na cloudfare s výstupem do souboru, ve kterém jsem pak nenašel ani jediný problém.

Tudíž bych se tě chtěl zeptat, zda lze tuto fázi uzavřít prozatímním závěrem, že se se vší pravděpodobností jedná o problém software. Napovídala by tomu i další skutečnost. Když jsem včera zkoušel pingplotterovat přes wi-fi kartu, tak oproti předešlému dni se mi na PC rovněž objevily výpadky. Kromě toho jsem doma našel další 3 jednoduché (nepotřebovaly ovladače) 100Mb síťové karty, jež zaznamenaly stejný výsledek.

Jinak Touchwoode díky za trpělivost, ale mám pocit, že jsem fakt pechvogel. Nejvíc se ale bojím, že můj problém bude multifaktoriální. Něco jako v tom smyslu, že mi souběžně v jednom okamžiku blbne software, síťovka, router, napájecí zdroj a poskytovateli vypadává Internet.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny