Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Skylake a Windows 11

Tak jsou ty Windows 11 nahozené, ale použil jsem na to Rufus. Protože ten program znám, zatímco ten, co navrhoval touchwood ne.

Jsem zkusil i normální bootovací médium a to nešlo, to hned po započetí instalace, nechápu teda, proč to člověka nejdřív nutí rozhodovat se o klávesnici, ale teda potom to oznámí, že PC není podporované.

Přes ten Rufus v pohodě.

Akorát, ale to nemusí souviset, hned to nešlo aktualizovat, takže jsem aktualizaci 22H2 stáhnul z MS Catalogu ručně a pak už to zase šlo ok.

Prostě Windowsy, člověk udělá klik a klik a je hotovo. :-)

-----

Edit: Je tam přeci jen podivnost. Nejprve jsem to chtěl nainstalovat a až potom koupit licenci, až budu vědět, že to bude běhat ok. Nainstaloval jsem to s místním účtem, restartoval a koukám, že to píše, že je to aktivované pomocí digitální licence. Nechápu. Sice na tom PC byly kdysi Windows 10, ale přeci, aby to tu digitální licenci vzalo, tak bych se musel přihlásit přes svůj microsoftí účet ne? Navíc já tu licenci z tohoto PC přehodil na jiný PC, akorát nevim na který, uvidíme, jestli najednou Windowsy budou najednou někde řvát, že jim chybí licence.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny