Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Skylake a Windows 11

NVidia na linuxovou komunitu odjakživa kašle a Nouveau jde zcela mimo ni, tudíž to není dobré.

Vidim ze mas oznaceno vyreseno. Dal bych "mimo vlakno" ale bylo by to pismo moc male.Zasadne nesouhlasim s tim vyrokem "NVidia na linuxovou komunitu kašle " protoze je to uplne naopak.
Vim to hlavne kdyz jsem si hral s "Nvidia Jetson NANO" https://developer.nvidia.com/embedded/jetson-nano-developer-kit
Jen za tu dobu co jsem se o AI OpenAI zajimal, Nvidia vydala spoustu knihoven, tools, frameworku, samozrejme zahrnujici ruzne utility i pro CUDA, Ray_Tracing, Overclocking, FAN control a podobne.

I samotne Valve https://www.valvesoftware.com/ zmenilo trochu pristup a vyvoj poskocil velkym krokem kupredu a to i ve virtualni ralite VR (Valve Index) https://www.valvesoftware.com/fr/index , "I ta hrstka co na Linux hraje hry" posledni rok zaznamenava lepsi optimizaci i FPS ve hrach na cemz bude mit IMHO hodne zasluhu SteamOS a herni konsole Steamdeck.

PS: Pro uzivatele jako ty, "Prosim Vas lidi, Ubuntu tak jako jine distribuce jsou OpenSource a muzete je o proti Windows pouzivat zdarma" tak jako zakladni SW kuprikladu LibreOffice vs $Microsoft Office , je jasne ze od distribuce nebo dle grafické nadstavby GUI se muzou vyskytnou nejake chyby nebo nesrovnalosti ktere potrebuji zasah uzivatele, ale ono ktery OS je vlastne bezchybny a s trochou trpelivosti nebo nauceni zaklady Linux jak tyto OS pouzivat to neni az tak otresne jak nekteri popisuji :puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny