Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Z Win10 zmizeli určité funkce/programy

1) SSD jsem neuvedl pravda, je to WD RED 500GB.
2) "tím oddíly smazané, disk prázdný" jsem myslel, že disk jsem smazal - připravil na novou instalaci (ano smazal by si ho Win před instací sám, vím)

Asi jsme se nepochopili, nebo já to nenapsal spíš. V PC jsou 3 disky. Původní HDD (SATA 4), SSD 500GB (SATA 2) a SSD 1TB (SATA 1). Chtěl jsem ten 500GB kde byl systém dát na sata1, ale spletl jsem si port a už to nechal. Pořadí boot jsem měl nastavené DVD, USB, SSD 500GB, HDD 1TB. Takže jsem při tomto boot pořadí nepředpokládal žádný problém. Doteď jsem žádný disk fyzicky neodpojil, jen v boot menu při startu biosu (F11) vybral z jakého disku nabootovat, zda HDD nebo SSD. Důvod je jednoduchý na SSD ještě nebylo nainstalované vše co jsem potřeboval. Takže jsem ty disky střídal. Že ty aplikace nešly by mi bylo jedno, kdyby po startu win nevyskakovaly chybové hlášky že "Systém Windows nemůže získat přístup k zadanému zařízení, cestě nebo souboru". S tou instalací nebylo nic špatně, vše fungovalo až na to že z mně nepochopitelných důvodů zmizel Windows Store a vzal s sebou na něj vázané aplikace (asi?) podle toho co jste tu psali. Ty ikony tam po instalaci byly a ty aplikace fungovaly, pak si už win sám instaloval nějaké aktualizace. (nechápu proč ten creatiion tool neudělá boot flash poslední aktuální verze).

Instalace Win snad není žádná věda. Třikrát jsem instaloval win7 bez problémů, dvakrát 10 zrovna tak. Jediný rozdíl byl tam jeden disk já mám 3 no.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny