Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno reklamácia ovládača LG MR21

Nazdar, má niekto skúsenosť s reklamáciou(alza) ohľadom poškodeného ovládača? Zlomil sa vo vnútri kolík ktorý držal stredové hlavné ovládacie koliesko. Je to LG MR21. Po stlačení sa kolík zalomil smerom do vnútra a nefunguje toto konkrétne tlačidlo. Prakticky nepoužiteľný nástroj teraz. Zvažujem buď reklamovať alebo výmena za novší MR22 alebo niečo takéto https://www.dalkove-ovladace.cz/ovladace-zakazkove-general-c-11/general-magic-originalni-magicky-dalkovy-ovladac-pro-smart-tv-p-5522

Mám šancu to reklamovať alebo je to strata času? Inak ten ovládač od tej českej firmy VAT, oplatí sa? Nemá to niekto doma?

Předmět Autor Datum
Reklamace není nikdy ztráta času.
Kyncl 03.03.2023 20:52
Kyncl
Nemám veľa skúsenosti s reklamovaním, väčšinou všetko čo mám funguje ale viem že to trvá 30 dní a za…
KMX 03.03.2023 21:16
KMX
V Alze už jsem reklamoval třikrát a vždy reklamaci vyřídili během pár dní vrácením peněz. Pokud je t…
Plíšek 04.03.2023 13:21
Plíšek
Je v záruke v rámci celkovej záruky k danej TV. Bohužiaľ som ale tento TV kupoval mimo prihlásený úč… poslední
KMX 04.03.2023 13:57
KMX

Nemám veľa skúsenosti s reklamovaním, väčšinou všetko čo mám funguje ale viem že to trvá 30 dní a zaplatím 5€ poštovné. O peniaze teda neide, ide o ten čas. 30 dní a pošlú späť neuznanú reklamáciu... Pretože zvažujem či to má zmysel. Môžem prípadne ovládač objednať rovno nový alebo ten od VAT a mám to za pár dní.

Čo som hľadal tak tento problém nemám len ja a LG s tým "nemá" problém už cez viacero generácii toho ovládača. Mal som predtým Samsung TV a ovládač 10-15 rokov, stovky pádov na zem a fungoval. Tento mi padol snáď 2-3x z výšky pol metra zo sedačky.

Je v záruke v rámci celkovej záruky k danej TV. Bohužiaľ som ale tento TV kupoval mimo prihlásený účet alza a nepodarilo sa mi vytvoriť online reklamáciu. Už som im takto vracal tovar a je to rýchle a jednoduché ale k tomuto mám len faktúru. Už je to ale nepodstatné, skúšal som to opraviť svojpomocne. Je to účelovo robené aby to nebolo možné rozobrať bez poškodenia. Objednal som nový MR22 za výhodnú cenu tak problém vyriešený.

Ešte zvažujem či nekúpim rovno aj takýto s klávesnicou https://www.aliexpress.com/item/1005003932706026.html

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru