Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Forza horizon 5 Zlyhá, keď sa použijú prekrytia od msi afterburner

Napíšem to skrátene. Prešiel som z RTX 3090 na 4080 samozrejme odinštaloval som predchádzajúce drivery a stiahol nové. Všetko fungovalo fajn, len že ked som ju chcel vyskúšať na tejto hre, tak hra vždy padne.
Spustí sa čierna obrazovka nachvílu zvučka z hry a hodí ma na plochu. Na predchádzajúcej grafickej karte mi nič také nerobilo. A tak som hľadal som na nete a dočítal som sa že to spôsobuje Afterburner ktory používam ale nenašiel som riešenie.
Vždy ked ho vypnem tak mi hru spustí. Len mne tám chýbaju ukazatele GPU PCU RAM a FPS .... Vedel by niekto poradiť ako to vyriešiť?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A má nejnovější verze MSI Afterburner 4.6.5 Beta 4 a hlavně RTSS, které zajišťuje překrytí verze 7.3…
stylar 04.03.2023 13:21
stylar
Stylar ty si kapacita, stiahol som tu novu betu 10 a funguje to. :puff: poslední
Lorenzo 04.03.2023 13:55
Lorenzo

A má nejnovější verze MSI Afterburner 4.6.5 Beta 4 a hlavně RTSS, které zajišťuje překrytí verze 7.3.4 Beta 7 (dívám se už je i Beta 10 - před 15 min, takže tu asi nemáš), každopádně na tom Unwinder maká, alespoň na RTSS, což je ryze jeho utilita. (jinak ano beta jsou lepší verze)

https://forums.guru3d.com/threads/msi-ab-rtss-development-news-thread.412822/page-195#post-6108715

- High application detection level is now restricted for ForzaHorizon 5 via built-in application profile. More details on this issue in this post

Dokonce i nějaká změna ohledně Forzy, možná máš špatně nastavenou injekci RTSS (Aplication Detection Level), Forzu mám a RTSS jelo v pohodě, kdyžtak to ještě můžu zkusit, na hru tam byli nějaký updaty.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru