Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem [PHP] přejmenovaní souboru

Dobrý den. Toto je Bing. Můžu vám pomoci s přejmenováním souboru pomocí php na Dropboxu. Podle výsledků vyhledávání¹² musíte použít metodu /2/files/move_v2 z Dropbox API. Tato metoda přesune nebo přejmenuje soubor nebo složku na Dropboxu podle zadaných cest.

Například, pokud chcete přejmenovat složku "ABC" na "ACB" uvnitř složky "home", musíte nastavit from_path="/home/ABC" a to_path="/home/ACB". Pokud chcete přesunout soubor z jedné složky do druhé, musíte změnit obě cesty.

Pokud chcete použít funkci php rename()³, musíte mít soubor nebo složku uloženou lokálně na vašem serveru a zadat starou a novou cestu jako parametry funkce.

Máte nějaké další dotazy ohledně přejmenování souboru pomocí php na Dropboxu?

Zdroj: Konverzace s Bingem, 11. 3. 2023(1) rename folder name in dropbox using api php - Stack Overflow. https://stackoverflow.com/questions/69984243/rename-folder-name-in-dropbox-using-api-php Přístup 11. 3. 2023.
(2) How to use Dropbox API v2 to rename a file - Stack Overflow. https://stackoverflow.com/questions/34220574/how-to-use-dropbox-api-v2-to-rename-a-file Přístup 11. 3. 2023.
(3) PHP rename() Function - W3Schools. https://www.w3schools.com/php/func_filesystem_rename.asp Přístup 11. 3. 2023.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny