Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ccleaner

To Pytlik:

Nezlobte se na mě, ale musím se CCleaneru zastat. Když nic jiného, tak promaže Temp a podobné ptákoviny
Premazat temp si moze clovek sam behom 3sekund nepotrebuje na to ziaden superprogram, len klavesu Del. Akekolvek ine zasahy/mazania mozu byt riskantne a neodporucam takze preto ten cleaner nepotrebuje.

To dotazovatel:
Ak sa ti spomalil PC tak dovodov moze byt viac, treba skontrolovat
1. ze si nenainstaloval nieco co vkuse PC vytazuje, pozri si spravcu procesov (ctrl - alt - del) a pozri si ake mas vytazenie CPU ked nic nerobis. Musi byt 0, alebo obcasne max. par (2-3) percent. Ak mas viac tak pozeraj ze ktory proces vytazuje.
2. Stiahni napr. superantispyware a prescanuj PC. A nie cleaner, cleaner ti je naprd.
3. Skontrolovat ze disk pracuje v UDMA mode (o tom uz je debata vyssie)
4. Pozriet si start-spustit: msconfig, karta po spusteni, ze co sa spusta po starte, kazdu jednu polozku identifikovat ze k comu parti (prehladat si disk hladat dany subor a na nom pravy klik - vlastnosti, a pozriet si vyrobcu atd, podla toho vies od koho to je a k comu to asi je). Ak to je hovadina tak odinstalovat v pridat-ubrat programy.
5. Pozriet si vpravo dole ikonky ze co bezi. Vypinat (hlavne ak mas viac ako jeden antivirak/antispyware/firewall tak skusit vsetky povypinat/odinstalovat, aspon v nastaveniach vypnut rezidentnu ochranu)

Ak nemas naladu sa s tym drbat, tak si najprv odzalohuj svoje data niekam na DVD-R alebo externy USB HDD, a nainstaluj nanovo Windows vcetne formatovania disku (na zaciatku instalacie ti ponukne volbu ze "formatovat v NTFS"). Potom nainstalovat vsetky ovladace. Potom to urcite nebude startovat 10minut. A potom uz neinstalovat hovadiny (ked neico instalujes takv instalatore nezaskrtnut ze chces kdejake debilne toolbary, neinstalovat zbytocne 10 antivirakov, atd)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny