Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cudzie zariadenia v google ucte, ukradnutie Facebook uctu

Zdravim,

Je to odbornejsí problem asi malokto bude vediet poradit no som vdacny za kazdu radu.

Za tyzden sa mi nahlasili 3 zariadenia do uctu google, neprisla mi ziadna notifikacia emailom, mam dvojfaktorove overenie tvare alebo ze sa musim sparovat bluetooth. Facebook mi uz ukradli, neviem ako ho ziskat spät, v priebehu 5 sekund mi zmenili email aj mobil, notifikacia prisla (no uz tam bolo ako som zistil 3 dni nahlasene zariadenie Windows Taliansko (aj ked vpn chapem). No hoc som v momente dal ze to niesom ja a hned som urobil co sa dalo uz bo neskoro. Pozrite fb: Michael Svk

Nemal som facebook zalohovany no viem ze facebook si robi zalohy na serveroch da sa to ziskat spät ? Mam tam vzacne zahranicne kontakty a ine veci fakt som z toho uz 6 dni zufaly a robim co sa da. Gmail som zalohoval (len neviem ako potom v pripade potreby tie data spät vlozit).

No predvcerom som zistil ze sa mi nahlasilo dalsie zariadenie, Mac a teraz uz ani nevidno polohu, chodim na google prihlasene zariadenia kazde 2 hodiny, co mam ine robit, ked mi ani nepride notifikacia ako keby to vsetko aj dvojfaktorove overenie obisiel. Co mam robit prosim ? Kontrolujem prihlasene zariadenia aj 10× denne, notifikacie mi chodia no ked sa prihlasi on alebo oni tak nie. Virus ani cudzi program nemam. Jedine ze by nieco dal do google uctu no nic som tam nenasiel (vtedy ked tam bol nahlaseny 2 dni a nevedel som o tom (windows taliansko) Uz fakt nevladzem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jak už je tu napsáno, přes doufázové ověřování se ti na Google nikdo nedostal. Jenom plašíš. Jedna…
RedMaX 19.03.2023 09:36
RedMaX
Vdaka za radu, no samozrejme ze mam vsetky odhlasene, ved som aj pisal ze kazde 2 hodiny kontrolujem…
Lance 19.03.2023 10:23
Lance
Tak co uz je posledna moznost darkweb ? Pre nich ziskat ucet spät je brnkacka Jasně, najmi si tam h…
Karel04 19.03.2023 21:24
Karel04
Za flašku vodky a stovku Bělomorek. poslední
Prim 20.03.2023 12:19
Prim

Jak už je tu napsáno, přes doufázové ověřování se ti na Google nikdo nedostal. Jenom plašíš.

Jedna možnost, jak překonat dvoufázové ověřování ale existuje, není však na vině Google, že by to špatně implementoval, ale uživatel. Lidé totiž svá stará zařízení (mobilní telefony, tablety, počítače) nevyhazují a místo, aby je nechali zrecyklovat, tak je prodávají. Samozřejmě je ani nenapadne takový základ, jako je uvedení zařízení do továrního stavu. Přitom prodané zařízení předtím nastavili jako důvěryhodné, aby se Google na kód dvoufázového ověřování neptal. V takovém případě jdi na web Googlu a všechna nepoužívaná zařízení, která už nemáš, z této důvěryhodnosti odeber. Vyřešeno.

---
Ani já facebook nekomentuju.

Vdaka za radu, no samozrejme ze mam vsetky odhlasene, ved som aj pisal ze kazde 2 hodiny kontrolujem ci niekto sa nenahlasi tak by som tam okrem toho co pouzival samozrejme nic ine nenechaval. A nikdy som telefon nepredaval, vzdy si ich nechavam. Tak stale neviem ako to obisiel. Facebook sa da ziskat tak ze si kupim firemny ? Ci to uz neje mozne tymto sposobom ? Ma s tym niekto osobnu skusenost ? Inak vela komentujucim tu chyba empatia. Ja preto hladam kde je problem aby som mu vedel predist.
JA sa nepytam ci sa dostal viem ze ano a aj mne je to nepochopitelne no mne urcite vzacne kontakty (nie fb hovadiny pre nastrocnych) treba nakolko iny kontakt nemam tak preto ma to stve ze som si fb zalohu neurobil (co som ani nevedel ze fb taku moznost ponuka)
Tak co uz je posledna moznost darkweb ? Pre nich ziskat ucet spät je brnkacka

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru