Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Změnilo se rozlišení aplikací v PC, ačkoliv je rozlišení monitoru nastaveno správně

Ovladače instaloval ten, kdo mi dal tu grafickou desku, a zřejmě dobře, protože to více než 2 roky chodilo v pořádku. Nic jsem neměnila, nic nového v té době neinstalovala. Rozlišení je nastaveno na doporučené a to je také to nejvyšší, protože mám i monitor s vysokým rozlišením. Zkoušela jsem nejrůznější přenastavení, což nepomohlo. Všechny aplikace mají rozlišení nízké (ale neukazuje to jaké je to rozlišení) i přesto, že monitor je nastaven na nejvyšší rozlišení 3140x2860. Jen některé aplikace píší, že je moc nízké a všechna písma v aplikacích kostičkují (jsou rozmazaná).
Bohužel netuším, co je chipset driver k desce, a ani kde vezmu ten ovladač. Ovladač vždy jen aktualizuji, takže ani nevím, který to je, abych ho mohla stáhnout (nevím, kde se hledá jeho název v PC). 6e mám aktualizovat ovladač grafiky se mi vždy zobrazí a jen to odkliknu.
Měřítko zobrazení mám na 175% již od začátku, tím to není. Když dám 100%, tak je na obrovské obrazovce tak všechno tak malé, že to není skoro ani vidět.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny