Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook chladí po vypnutí a nereaguje

Děkuju vám za reakce! Zatím je situace následující:
1) zatím jsem zkontroloval počítač pomocí antiviru, v notebooku mám Sophos Endpoint a dle něj vše ok.
2) v možnostech napájení jsem kontroloval "zapnout rychlé spuštění" a mám ho vypnuté.
3) koukal jsem do "Prohlížeče událostí" a v čase vypnutí jsem tam našel 3 události (viz příloha), ale nevím, jestli jsem to udělal správně, neumím ho příliš používat.
4) hibernaci mi nabídka start vůbec nenabízí, takže nevím, jestli ji mam deaktivovanou, ale sám ho do hibernace nikdy nedávám + to Lukas1982: ano, počítač opravdu vypínám - přes start, napájení, vypnout.
5) nějaká aktualizace je možná, ale zrovna včera jsem nebyl ani připojen na internet, takže se nemohla stáhnout, každopádně si říkám, že by se přece nainstalovala a pak vypnula, ne? Počítač opravdu běžel nějakých 7 hodin a pak jsem ho až "natvrdo" vypnul zapínacím tlačítkem. Jak ověřit selhání aktualizace nevím, ale když poradíte, kouknu.
6) to touchwood: právě, že ten notebook chladí. Když ho používám normálně, tak je tak tichý, že ho ani neslyším, větrák se netočí, nic. Ale jakmile jsem ho vypnul, začal trochu foukat a pak celou dobu chladil. Když je v klidu zapnutý, tak není ani slyšet. Právě proto mi to přišlo, jak kdybych dochlazoval nějaké přehřátí, ale to je nesmysl, protože jsem ho téměř nezatížil a měl ho zapnutý jen asi hodinu.

Pokud bych mohl udělat ještě něco k rozřešení, tak budu rád za tipy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny