Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vir v mobilu

Dobrý den,

včera mi na Facebook chodilo upozornění, že se mi někdo snaží nabourat na Facebook. Následně jsem si v emailu všimla, že mi přišel výhružný e-mail, odesílatel byl můj e-mail. Obsah emailu byl, že mě dotyčná osoba sleduje už delší dobu, sleduje moji veškerou aktivitu, i aktivitu ohledně lehtivých věcí. Bylo taky psáno, že mi dal do všech zařízení trojského koně a když nepošlu 400$ v bitcoinech tak rozešle všechny moje nahrávky a soukromé věci.
Normálně bych to brala jako podvodný e-mail, neřešila a smazalo to. Ale následně mi začalo přicházet do emailu z různých aplikací, kde mám registrované účty, že se mi změnilo heslo. Všude se mi změnila hesla, dokonce se dostal do icloudu přes dvoufázové ověření.
Všude jsem následně převládla přes sms kódy a odebrala všechna zařízení a změnila hesla.
Můj dotaz je jak je možné, že se dostali přes dvoufázové ověření a zda se i teď mám obávat jestli mě opravdu sleduje nebo jestli se může dostat do mého bankovnictví?

Moc děkuji za odpověď

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A sutećný odedilatel toho.mailu? (Zobrazit hlavičky) Nemáš bazmek email.sezunam.cz ? Který mate bfu… poslední
jamaron 07.05.2023 15:48
jamaron

A sutećný odedilatel toho.mailu? (Zobrazit hlavičky)

Nemáš bazmek email.sezunam.cz ? Který mate bfu userům.hlavů když nejenže propudstí mail s adr.odrsilatele tvé ale zobrazí to co si tam.kdejaký spoofer zvolí bez sebemenšího zvýraznění)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru