Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Extrémní zpomalení Chromu + whitescreen

Zdravím, před pár dny se u mě projeliv problém s Chromem. Z ničeho nic začal být Chrome extrémně pomalý, spuštění trvá i půl minuty a další půl minuty vidím pouze bílé okno, žádné záložky, žádný adresní řádek, ani karty ani ikony pro minimalizaci/křížek pro vypnutí. Poté se zase všechno objeví a je relativně funkční, ale stránky načítá o dost déle, než normálně (mám 100/100 mbps). Vždy jsem vyhledával přes adresní řádek a když do něj něco napíšu, nic se neděje, netočí se ani kolečko a je to jakoby zamrzl a za pár sekund se najednou objeví výsledky vyhledávání/popř. konkrétní stránky. Když stahuji i malé soubory, stáhne je během chvilky, ale poté několik desítek sekund ukazuje 99% staženo, než mi dovolí soubor otevřít, občas má problém i načíst vlastní nastavení.

Zkoušel jsem jiné prohlížeče a např. Opera se zapne okamžitě -> ani jeden výše popsaný problém jsem nezjistil.
Jiné problémy s výkonem PC nejsou.

Nikdy jsem takové chování nezažil a nedokážu si s tím nic spojit. Stalo se to když jsem se uklikl a omylem Chrome zavřel, při opětovném otevření byl problém na světě.
Zkusil jsem vymazat cookies atd, restart chromu, reinstall chromu a vše bez účinku. Ví někdo, co ještě mohu zkusit? Díky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
podívej, se kolik místa zabírá uživatelský profil. třeba to budou velké GB. cesty kněmu najde š na U… nový
Smiggy 24.05.2023 19:12
Smiggy
Reinštaláciou myslíš že si ho cez inštalátor len preinštaloval? Možno by pomohlo najprv odinštalovať… nový
KMX 24.05.2023 20:18
KMX
Děkuji všem za odpovědi. Problém vyřešilo obnovení systému z bodu obnovení. :-) poslední
Johnie 01.06.2023 14:12
Johnie

podívej, se kolik místa zabírá uživatelský profil. třeba to budou velké GB.
cesty kněmu najde š na URL chrome:version , podivej se i kolik zabírají extensions a jak ése načítají.
jaký máš disk? nvme, nebo o chlup pomalejší ssd nebo kotoučový?

Reinštaláciou myslíš že si ho cez inštalátor len preinštaloval? Možno by pomohlo najprv odinštalovať úplne nech sa zmaže úplne všetko vrátane súborov v appdata. Potom znova nainštalovať. Môžeš mať v systéme nejakú škodnú ako už niekto upozornil. Ja som problémy s prehliadačom celý život riešil tou najrýchlejšou voľbou a to ti radím tiež. Ak prehliadač prestal niečo zobrazovať tak prešiel som na iný. Zaberie to 5 minút a hľadanie riešenia problému väčšinou dlhšie. Aktuálne už niekoľko rokov Brave prehliadač a bez problémov navyše je pomerne fajn, má mnoho užitočných vstavaných funkcionalít a je to takmer to isté ako chrome ak sa pozrieme na vizuál.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru