Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samovolné odstranění síťového ovladače pro WiFi a kabelové připojení

Mám dojem, že tieto NB majú Atheros AR9285 Wireless Network Adapter (b/g/n = Wi-Fi 4/) - takže na stránke Asusu toto hľadaj.
Dokonca tam je
https://www.asus.com/cz/supportonly/k53sv/helpdesk_download/ pre Win7 64-bit (Atheros Wireless Lan Driver and Application
Verze V9.2.0.458
1.99 MB
2012/02/21)
A pokiaľ sa týka inštalácie - WiFi sa nemusí zobrazovať, pokiaľ je chybné, ale pre istoru - skús sa pomocou Aida64 pozrieť, čo ti to nájde (vyhľadá všetko, aj to čo nemá ovládač). Pokiaľ tam bude, skús nainštalovať ten ovládač ručne (je to ZIP - rozbaľ si ho a potom stačí spustiť PNPINST64.exe (64-bit), alebo PNPINST.exe (32-bit) - malo by sa to automaticky nainštalovať do C:/Windows (ďalej už neviem kde). Stačí restart a pokiaľ WiFi karta je OK, systém jej priradí tento ovládač.

A len otázka na okraj - nepoužíval si náhodou na "údržbu" rôzne "čističe" súborov, registrov? Pretože tento ovládač je v v adresári Windows - to je pre BFU "nedotknuteľný" adresár - zmazanie niečoho môže viesť k pádu systému, alebo ako u teba - vymazaniu potrebných súborov, ovládačov. LAN i WLAN ovládače sa samé nevymažú.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny