Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nelze aktivovat Windows 10

Děláš, jako bys neměl v PC žádný nelegálně získaný software

O&O Defrag byl před několika měsíci v rámci nějakého výročí zdarma, takže jsem aktualizoval na poslední verzi a zároveň se zbavil poslední aplikace, která běhala bez cracku na z netu stažený serial. Zároveň tak teď už mohu říct, že mám aplikace v PC komplet zcela legální. :-)

Za posledních pár let * jsem mimo výše zmíněné použil jedinou ne úplně legální záležitost a to právě ten skript KMS_VL_ALL_AIO na těch 180 dní. Aktivoval jsem přes to MS Office a to bylo z podobného důvodu jako tazatel. Za covidu jsem měl možnost občasně pracovat z domova, ale potřeboval jsem k tomu Office. Chtěl jsem použít LibreOffice, ale nepodporuje komentáře k textu (verzování), takže jsem si koupil "pochybnou" licenci na MS Office. Tehdy jsem myslel, že bude tahle levnější licence ok. Navíc fungovala a aktivace prošla. Pak jsem změnil hardware a licence už nešla znovu aktivovat. Takže za mě je tohle hlavně na Microsoftu. Buď taková licence nemá jít aktivovat vůbec nebo nechápu, proč má změna HW zablokovat licenci MS Office. Kvůli občasnému použití si opravdu nekoupím drahou licenci za několik tisíc. Hledal jsem, jak na to a tenhle skript jsem prozkoumal, vypadá naprosto čistě, ale i tak ho stejně po použití ze systému smažu. Nicméně teď už ta možnost práce z domova není, takže ty Office už ani neaktivuju, nepoužívám je. Na moje vlastní dokumenty stačí LibreOffice. :-)

* vlastně pirátský soft jsem opustil spolu s Windows XP, letí to ten čas. Doba se změnila a dneska už jsme tak moc online, že cracky jsou příliš riskantní.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny