Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nelze aktivovat Windows 10

Zdravím. Aní né 2 roky dozadu jsem si koupil product key na Win 10 Pro. Před několika dny mi však vpravo na obrazovce naskočil ten textík že si mám Win aktivovat.
V nastavení v aktivaci mi to píše že win na mém zařízení nelze aktivovat kvůli neplatné digitální licenci nebo product key. Pokud se domnívám že platný klíč mám tak mám otevřít poradce při potížích a vyhledat kód chyby: 0xC004F014
Při pokusu o zadání klíče to vypíše kód chyby: 0xc0000022

Poradce při potížích je úplně na hov**. Odkáže mě na web, na kterém však první kód chyby ani není a ve finále mě odkazuje z5 na poradce při potížích a jsem v začarovaném kruhu. Hledal jsem to na netu a zkusil pár věcí jako třeba ověřit systémové soubory, nějaký čachry v registru (tam se nakonec měnila jen jedna hodnota protože všechno ostatní bylo zdá se správně), aktivaci přes cmd.... Po marných pokusech vše bezezměny.

Kontaktoval jsem i dealera product key pro případ že by to bylo nějaký šmejdstvo. Taky mi poradil pár věcí, který nepomohli a nakonec mi poslal nový klíč, ale furt to nejde.

Už mi to pak nedalo a zkusil jsem reinstal OS. Jako bonus jsem dostal nefunkční síťovej ovladač a tak jsem tady přetahoval novej driver půl hodiny přes bluetooth. Avšak stále nelze použít ani jeden ze dvou klíčů.

Někdo nějaký rady?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nejrychlejší je koupit nový klíč a provést novou aktivaci, zkus třeba klíč z Aukra, ale tato situace… poslední
HonzaIT 04.06.2023 00:27
HonzaIT

Nejrychlejší je koupit nový klíč a provést novou aktivaci, zkus třeba klíč z Aukra, ale tato situace se může po nějaké době opakovat, obvykle je nejlepší koupit štítek nebo druhotnou licenci, se kterým to funguje neomezeně, ale není do 100 Kč jako tyto klíče.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru