Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prohnuty Monitor/TV

Ak ťa za 7 hodín nebolia oči od monitora tak to je úspech. Hral som dávnejšie Dying Light 1, tam sa strieda čas dosť rýchlo predpokladám aj v dvojke čiže možno to oči až tak neunaví. 7 hodín je už dosť alebo je možno ten monitor fakt tak dobrý. Vyššia freq a flicker free. Nezvažoval si vtedy niečo takéto Dell Alienware AW3423DW za tú istú cenu si mohol mať OLED. Netuším ako s životnosťou tejto verzie QD-OLED ale tak za tú cenu to snáď majú pokryté. Ja by som ho zvažoval ak by bol lacnejší. Toto je na mňa príliš.

Živý prenos s reklamou neide obísť. Je to priamo súčasť časovej línie čiže aj kebyže to nejako blokneš tak musíš mať po daný čas čiernu plochu alebo nahradiť nejakým obsahom. Tieto veci nemá zmysel riešiť, ja TV stanice nesledujem 10-15 rokov. Filmy a seriály si vieš pozerať bez reklám(stream platformy) tam nevidím problém. Horšie čo sa týka športových. Neviem či existujú nejaké platené kde je menej alebo žiadne reklamy.

Ja som mal namysli reklamy v aplikáciách, programoch a webe. Viem blokovať všetko v systéme android mobilný aj tv, windows, lg webos tv.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny