Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Baterie a jejich mereni

Zdravim,

nechci do Tebe nijak ryt, ale vypada a pusobi to, ze ted misto smysluplneho odpovidani k reseneho tematu ted spis ryjes Ty do me jako nejaky troll:

1.) Tak asi se ozyvam, ne :-/ ?

2.) Ja nevim, jake Ty mas zkusenosti: Pokud vzdy vsechno vis a proto se nemusis nikdy nikoho na nic ptat, tak jsi stastny clovek ;D
(Ale pravdepodobnost existence aspon 1 takoveho cloveka mezi 7mld. lidi na cele planete Zemi, navic i mezi dalsimi mld. vsemi lidmi minulymi vymrelymi i budoucimi jeste nenarozenymi, co vi uplne vse, ze se nemusi nikdy nikoho na nic zeptat, je temer nulova, mozna dokonce jiste nulova, tak ze nejspis kecas ;D .).

Pokud neco nevis a dostanes vzdy prvni odpoved spravnou a 100% vycerpavajici na prvnim miste, kde se zeptas
(bez ohledu na to, ktere misto si Ty sam urcis jako prvni kde polozis dotaz - tato poradna, jina poradna, skola/prace, rodina, hospoda, sousedi, ulice, ...),
tak jsi taky stastny clovek ;D .
(Ale pravdepodobnost takoveho jevu, ... ... navic bez jednoznacneho urceni prvniho mista pro polozeni dotazu, ... ... tak ze nejspis taky kecas ;D .).

3.) Asi vis uplny prd o lidech, lidske spolecnosti, jejich a jejim fungovani a chovani a rozlozeni na jednotlivych mistech i rozlozeni vedomosti mezi lidmi.

Kdyby vse co rikas byla pravda, tak 100% presnou a 100% spravnou odpoved na jakoukoliv otazku dostanes tak, ze se na ni zeptas prvniho jednoho jakehokoliv nahodneho cloveka odkudkoliv, protoze vsichni lidi na vsech mistech a urovnich by tedy podle Tebe meli uplne stejne zajmy a vzdelani a kulturni prostredi a z toho plynouci i uplne stejne vedomosti.

Tedy by ani nebylo nikdy treba ani delat jakekoliv ankety o cemkoliv, ale stacilo by se fakt zeptat 1 jedineho nahodneho cloveka odkudkoliv.

Tim, ze internet je decentralizovane misto, tak ruzni lide ruznych zajmu, vzdelani i urovni vedomosti, chodi na ruzna mista internetu, nekteri na jedno misto, nekteri na vice mist.

Proto na netrivialni otazku je logictejsi a lepsi zeptat se na vice mistech :-) .

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny