Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Doporučení kancelářského PC

kolikrát budu v životě klonovat systémový m.2 disk: jednou - dvakrát? buď má deska dva m.2 sloty, nebo si pořídím nvme-usbc box.
kdybych to chtěl generovat častěji, axagon má pcie karty s m2. rozměrově tam může být konflikt s grafikou: že by se nejdřív osadil důležitější axagon a teprve do druhého slotu jakási grafika.

hledat karty "pcie USB 3.2 Gen 2" je taky radost: https://www.amazon.com/Bandwidth-Express-Expansion-Desktop-Support/dp/B09ZKNJDNW

----
pokud máš s někým konflikty: původní nick paullus by se mi vybavil (byl to normální starší pán), ale někdy to bývá zoufalé u nových lidí s novými nicky, co umanutě prosazují svou ideu (dnes kdosi hnusný big tower) a není za nimi žádná historie.
alergický pak bývám na nudící se děti v době prázdnin i na přemoudřelé troly po zkouškovém.
a pak ještě na nevychované důchodce, ale rce tu není, nemůže to dosvědčit. já byl třeba před hodně lety rád, když se sem po odmlce vrátil - jenže on tu akorát na všechno plival a všechny buzeroval za špatné dodpovědi na vyloženě tupé dotazy. vlastně mi tehdy otevřel oči, co dokážou být zapšklí staříci zač. dnes v době všeobecného dezolátismu a dědičného čecháčkovského skuhrání už je to bohužel samozřejmost.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny