Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový PC build (mainboard) - můžu jen swapnout disk s OS, nebo musím format a čistou instalaci window

Je velmi pravdepodobne ze to pujde, ale cista instalace je subjektivne rozumnejsi cesta, i kdyz po vymene NVME SSD system nabehne a vse se zda v poradku neznamena ze vse v poradku je, nemluve o mozne pritomnosti skodlivych programu, hned zestartu mit zasrane PC s REG klici a spoustu zbytecneho bordelu; log, tmp co tam zbylo etc.
Popripade aktualni nastaveni jde zalohovat a nasledovne obnovit i na nove instalaci OS. (jestli pouzivas MS ucet tak je to dokonce automaticke nebo umyslne ze strany MS kde chteli aby kdyz se uzivatel prihlasi svym uctem na jinem PC tak aby mohl pokracovat kurikladu v praci tam kde na predchozim skoncil. Jednotlive polozky k sync jsou nastavitelne)
Hry, filmy, fotky a podobne mas snad na D:\ nebo jinem disku, NAS, externi zaloha, takze neni potreba vse stahovat znovu a dnes cista instalace na dnesni rychlost systemovych disku zabere radkove par minut.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny