Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyber monitoru

Odporučil by som ti ísť s cenou vyššie. 4000kč monitor na ten počítač je to pomerne nevyrovnané a chcelo by to niečo lepšie do rovnakej triedy ako je PC. 4000kč monitor by som kupoval k obyčajnému domácemu alebo pracovnému office PC. Tvoj PC je už pomerne slušného výkonu na nejaké tie hry. 27" som vždy považoval za takú hladovú dolinu a ak by som ja šiel nad 24" tak už idem určite na 32-34", ideálne už rozlíšenie 4K, nešiel by som pod 144hz, podpora HDR, flicker free a dobre nastaviteľný a stabilný stojan.

Dobre ti radí lucifer, vidím to tak ako on... Zamysli sa nad tým či chceš šetriť na tomto. Mnoho ľudí si kúpi hernú grafiku a celkovo nabušený PC a zabijú to zobrazovadlom ktoré je priemerné alebo až podpriemerné. Monitor je snáď to najhlavnejšie ak ide o zážitok z hier. Podobne ako filmy sa dajú vychutnať na poriadne veľkej OLED TV alebo hudba na slúchadlách kde pri kúpe niekto pozerá na vzhľad a výdrž batérie a nie na zvuk a pohodlnosť.

Pozri napríklad tento: https://www.alza.sk/32-samsung-odyssey-g7-neo-d7363025.htm cenovka je vysoko to je pravda ale monitor tak ako písal lucifer si kupuješ na dlhé obdobie. Jeden monitor prežije viacero počítačov čiže keď si to rozpočítaš na tie roky tak to nie je až tak vysoká cena.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny